Mit Danmark er optimistisk!

Jeg er stolt af mit land. Danmark er fantastisk. Men jeg er ikke tilfreds. Danmark kan blive et endnu mere fantastisk land.

Vi skal ikke frygte fremtiden. Eller beskytte os mod den – det kan vi heller ikke. Fremtiden skal formes til vores fordel. Det kan vi, hvis vi tør. Hvis vi tror på, at vi kan tage skeen i egen hånd.

For mig er håb stærkere end frygt. Bevægelse bedre end stilstand. Jeg vil bringe Danmark fremad gennem et nyt gennembrud. Gennem en uddannelsesrevolution. Ved at gøre Danmark til et grønt fyrtårn for verdenen. Ved altid at sætte lov over magt. Bruge viden i politik. Bekæmpe løgne. Jeg vil tage ansvar for fremtiden. Ved at søge indflydelse, men aldrig glemme mine værdier. For uden vores værdier, er vi værdiløse.

Jeg tror, at Danmark bliver større, hvis vi engagerer os i verdenen. Hvis vi er åbne. Hvis vi tager ansvar for at gøre verdenen til et bare lidt bedre sted.

Der er meget på spil. Alt jeg gør, gør jeg, fordi jeg elsker Danmark.
For mig sidder danskheden ikke i grisen på gaflen i daginstitutionen. I symbolpolitik såsom burkaforbuddet. Eller brok over manglende juletræer i boligområder.

Jeg kan godt lide juletræer og mad med gris. Men det er ikke de to ting, der definerer mig. Det er vores frihed. Vores frisind. Vores tro på andre mennesker.

Det er mit Danmark. Det Danmark, jeg er stolt af.