MIT DANMARK
Mit Danmark er medmenneskelighed, mangfoldighed, sammenhold og næstekærlighed. Det er tiltroen på den næste generation og troen på, at i morgen kan blive bedre end i dag. Det er internationalt ansvar og udsyn og ikke mindst frihed til at leve det liv du ønsker. Det er et samfund, hvor vi tror på fremtiden og hinanden.  Det er alt dette og meget mere.
Danmark kan sagtens bære forskellighed og mangfoldighed. Vi kan sagtens tåle, at ikke alle spiser frikadeller eller går i det samme tøj.
Vi er over 5,7 mio. mennesker i Danmark. Ikke to er ens. Vi har alle forskellig baggrund og forskellige drømme for fremtiden. Vi har alle forskellige oplevelser gennem livet, der gør os til de mennesker, vi er.
Men Danmark er et stærk fællesskab. De værdier som vi har bygget vores samfund på er stærke. At reducere danskhed til svinekød og burkaforbud er at træde på alt, hvad vores forfædre har kæmpet for.
Hvad med, at vi besluttede os for at stå sammen? At anerkende, at vi alle befinder os i samme land på samme tid, i stedet for at give ”de andre” skylden for alt, hvad der er galt. Kigge hinanden ligeværdigt i øjnene og sammen arbejde for fremskridt. Jeg kan også godt lide at se Matador, men jeg vil hellere bevæge vores samfund fremad, i stedet for konstant at kigge tilbage mod et Danmark, der kun eksisterer i vores fantasi.
Intet kommer over natten. Intet kommer uden hårdt arbejde. Men vi kan starte med at lægge paraderne ned og stoppe med at skælde ud på hinanden. Når vi har et problem, hvor forskellige personer har forskellige holdninger, skal vi huske på, at vi ikke skal kæmpe mod hinanden, men mod problemet. Vi skal ikke snakke om hinanden, men med hinanden.
Hvis vi arbejder sammen for at skabe fremskridt og stoler på styrken i de værdier vi har, så er der ikke grænser for, hvor langt vi kan nå.

Det er mit Danmark. Og det er de værdier jeg vil kæmpe for.