MIT DANMARKDennis Schmock

I mit Danmark er bacon ikke bedre end kebab. Det er heller ikke bedre end tofu. Og helt ærligt så er jeg faktisk ikke så vild med tofu. Men det betyder ikke, at folk der spiser tofu er dårlige mennesker. Eller at man er et bedre menneske, blot fordi man fortrækker bacon.

Mit Danmark er et land bygget på frihed og godt naboskab. Vi behandler hinanden godt – og vi har alle sammen de samme grundlæggende rettigheder. I mit Danmark har plads til, at man kan leve, tænke, tro og tale som man ønsker. Det gælder dig, mig, medlemmer af Dansk Folkeparti, kristne, hinduer og muslimer.

Det betyder imidlertid ikke, at man i mit Danmark skal acceptere alle holdninger som lige gode. Det er de ikke. Jeg vil selv til enhver tid forsvare Dansk Folkepartis ret til at mene som det gør, men det betyder ikke, at de ikke skal udfordres. For jeg mener ikke, at de har ret.

Danmark bevæger sig ikke fremad, hvis det skal bygges på snæversyn, fremmedangst og en svækkelse af vores retsstat.

Nej! Danmark er og skal fortsat være et land hvor vi finder løsningerne sammen, og hvor vi gør vores bedste for at være gode naboer – Også selvom det kan være svært. Vi taler ordentligt sammen. Vi har frihed til at leve som vi vil, men ikke frihed til at diskriminere eller underminere andres rettigheder i danskhedens navn.

Mit navn er Dennis Schmock – og jeg mener, at nu er det nok. Jeg kæmper for at få danskheden tilbage til folket. Den tilhører ikke enkeltpartier.

Den tilhører os alle.